
״גבינה, יין, ביס ושלוק״
מגרש המשחקים שלנו.

התאמת יין מקומי לגבינה מקומית. בשיתוף עזי מיטרני גבן ״חוות רום״


יין וגבינות, הצמד חמד הנפלא של הורדת הדופק בחיינו...
מה אנחנו יודעים על זה ? איך היין משפיע על הגבינה ולהיפך ?
מדוע לעיתים, יין הופך גבינה לנהדרת ועיתים... הממ... הפוך ?
סדנה של טעימה מודרכת והיכרות עם עולם התאמת יין מקומי לגבינות של אמני עשיית הגבינה בצפון.
עונות השנה, תזונת העיזים, זמן יישון ויד אמן- כולם מתמצים לגבינה שאנו טועמים.
עשיית היין, הזן, האקלים והסגנון - מתמצים לכוס היין שאנו שותים.
נלמד ליהנות יותר מהגבינות שאנו אוכלים ומהיין שאנו שותים.
ברוכים הבאים למגרש המשחקים של הלשון !
אנחנו ראש פתוח !
ניתן להתמקד בגבינות מסויימות, יינות מסויימים איזורים שונים או סגנונות לפי רצונכם.
מה טועמים ?
לצד ההדרכה המקצועית, נטעם מגוון יינות מסגנונות שונים ולהם נתאים גבינות מסויימות. לעיתים נמצא שילובים טובים ולעיתים נגלה מה לא טעים לנו.
היינות - יינות מקומיים מהגליל והגולן. להם נתאים גבינות של עזי ושל גבנים אמנים נוספים.
למי זה מתאים ?
הסדנא מתאימה לכוווללללם ! קבוצות מתעניינים, גיבוש עובדים, משפחות הרוצות לעשות משהו מיוחד. כולם נהנים מאוד. מנסיון !
איפה ? אצלנו או אצלכם.
אצלנו בגולן או בגליל- באחד מ״יקבי הבית״ שאנחנו עובדים איתם בגולן או אתרי האירוח. מסביב לשולחן אבירים,בסלון או תחת שמי כוכבים סביב המדורה.
אצלכם - בבית, בחצר, במשרד או בצימר או אתר הלינה של הקבוצה.
מתי ?
מתי שתרצו !
משך הסדנה:
כשעתיים.
מחירים:
לקבוצה עד 15 משתתפים: 4100 ש״ח.
כל משתתף נוסף 240 ש״ח.
לפרטים נוספים, שאלות וכו׳ - פשוט התקשרו !