top of page
Cheese Platter

״מי הזיז את הגבינה שלי ?״ -

איך טועמים גבינה בשיתוף עזי מיטרני גבן ״חוות רום״
Wine and Cheese
Cheese and Olives

הנקניק הראשון שלך - סדנת ניקנוקים ובשרים

סדנת עומק למי שרוצה לללמוד להתנסות באמת.

הסדנא כוללת, טעימות של מגוון נקניקים, ארוחה מעשה יידנו, הרצאה מקצועית על תהליך ההכנה וכמובן נתנסה בידיים בכל התהליך.

  • נכין סלמי יבש וברזאולה שיחכו לכם במקרר היישון במיטשוס

  • נכין צ׳וריסו ואולי גם נקניקה אירופאית שנניח על הגריל עבור הארוחה המשותפת

  • נקיים טעימת נקנקיות ונקניקים לימודית כדי להבין וללמוד את ההבדלים בין מנה למנה.

  • נתנסה בידיים בכל שלבי ההכנה.

  • תקבלו את המתכונים של חגי איש הבשרים

  • נלמד את הטכניקה כדי שתוכלו לבצע בבית

  • נטעם, נאכל, נשתה זו סדנא שהיא תענוג אמיתי !

 

אנחנו ראש פתוח !

ניתן להתמקד בנושאים, סגנונות או מתכונים כרצונכם, סוגי בשרים שאתם מעדיפים או אוהבים.

למי זה מתאים ?

הסדנא מתאימה למי שרוצה לעשות משהו רציני שהוא גם גוד טיים.

קבוצות הרוצות להעמיק וללמוד יחד את להכין מנות טעימות באמת.

למידה רצינית ומקצועית, אוכל מעולה וחיים שעומדים להשתנות. (בקטע טוב)

איפה ?

אצלנו במיטשוס קצרין.

מתי ?

מתי שתרצו !

משך הסדנה:

כשש שעות.

מחירים:

לקבוצה עד 5 משתתפים: 3800 ש״ח.

כל משתתף נוסף 500 ש״ח.

לפרטים נוספים, שאלות וכו׳ - פשוט התקשרו

 

צרו קשר
״היין כמוהו כמים מלאי שמש״
גלילאו גליליי
סופי-02.png

 The Old Man & The Wine.

Golan Heights, North District, Israel

Designed & Developed By:  M.H site & see.

  • Instagram
  • Facebook
  • Whatsapp
bottom of page